Cortex HDC-3000

HDC-3000 zepredu

Popis produktu

Inteligentní hudební databáze

HDC-3000 využívá databázovou správu, která umožnuje uživateli okamžitě vyhledávat v obrovských hudebních sbírkách podle autora, názvu, žánru, alba nebo dokonce podle řetězce. Přehrávače také umožnují uživateli sestavení žebříčku 100 nejhranějších skladeb, posledních 100 přehraných skladeb nebo těch, které byly přidány jako poslední na datové úložiště. Z důvodu limitací produktů Apple, nejsou přehravače iPod Touch a iPhone podporováný.

Tvorba databáze na PC

Uživatel nemusí vytvářet databázi přímo v přehrávačích, ale může využít specializovaný software na PC.

Možnosti vyhledávání

Katalogizovaný systém vám dává množství možností jak vyhledávat, včetně hledání podle autora, názvu, alba a žánru. Tento způsob je totožný jako například u iPodu a jiných multimediálních přehrávačů.

Vyhledávání pomocí řetěrce

Užitel může vyhledávat zadáním určitého slova nebo fráze. Po zadaní se zobrazí všechny odpovídající výsledky podle autora, názvu, alba a žánru.

Editace playlistu

Editor playlistů umožnuje nahrávat, ukládat a editovat playlisty. Uživatel může nechát hrát skladby na přeskáčku mezi oběma stranami kontroléru.

Hlavní obrazovka

Podsvícený grafický LCD displej zobrazuje informace o libovolné skladbě z databáze. Zobrazuje vše podstatné jako autora, název skladby, pitch, odehraný/zbývající čas až po detailní informace jako formát souboru (MP3 nebo WAV), žánr a délku skladby. Dokonce umí zobrazit grafický náhled skladby (waveform).

CD-Audio přehrávání

S nákupem HDC-3000 není třeba opouštět vaší kolekci CD. Kontrolér dokáže přehrát audio CD přes jakoukoliv kompatibilní USB CD-ROM nebo DVD-ROM mechaniku. Dokonce je možné přehrávat datová CD a DVD se soubory ve formátu MP3 a WAV.

Výběr uložného zařízení

Konzole je schopná obsloužit až 4 USB zařízení. Připojit a odebrat paměťové úložiště je možné bez restartu konzole.

Průzkumník souborů

Umožnuje uživateli procházet sobory a strukturu adresářů stejně jako na počítači. DJ s vlastním způsobem organizace skladeb tak může procházet svou sbírku rychleji než přes databázi.

Podpora klávesnice

Vyhledávejte skladby z vaší databáze ještě rychleji připojením libovolné USB klávesnice.

Podpora VBR a CBR souborů

HDC-3000 přehraje všechny vaše MP3 soubory do datového toku 320kbps.

Vícejazyčná lokalizace

Konzole podporuje více jazyků včetně angličtiny, francouzštiny a španělštiny.

Rozšířená správa záchytných bodů

Záchytné body se nastavují jako u normálního CD přehrávače, takže se DJ může okamžitě vrátit na určité místo skladby stiskem jednoho tlačítka. Záchytné body mohou být trvale uloženy a nahrány okamžitě s výběrem skladby.

DSP efekty

Konzole disponuje celkem dvanácti efekty, každý s podrobně nastavitelnými parametry (editovatelnými v reálném čase).

Technické specifikace

Hlavní

Napájení

Audio výstupy

USB rozhraní

Rozměry

VýškaŠířkaHloubka
Palce195.23.6
Milimetry48213291

V roce 2010 vytvořil Jan "DJ Hanz" Štěpán.